Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Επίσκεψη αλληλεγγύης της Λέσχης στις πληγείσες περιοχές της ανατολικής Αττικής


Μετά το πρώτο σοκ από το τραγικό συμβάν της απώλειας των συνανθρώπων μας στα ανατολικά προάστεια από τη φονική πυρκαγιά καθώς και τις καταστροφές κατοικιών αποφασίσαμε  ως  Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού Αργυρούπολης να οργανώσουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε μια κίνηση αλληλεγγύης που είναι άλλωστε και το ισχυρότερο όπλο μας.
Από την Τρίτη 24/7 έως και την Πέμπτη 26/7 ανοίξαμε τη Λέσχη με στόχο να έρθει ο κόσμος της γειτονιάς και να φέρει είδη ανάγκης για τους πυρόπληκτους. Συγκινητικότατη ήταν η προσέλευση αλλά και η προσφορά όλων των αναγκαίων (φάρμακα, είδη υγιεινής, τρόφιμα) αλλά και η οικονομική ενίσχυση για να αγοραστούν  πράγματα ανάλογα με τις ανάγκες που προέκυπταν κάθε φορά
 Εξίσου σημαντική θεωρούμε είναι και η φυσική μας παρουσία ως κίνηση αλληλεγγύης. Γι’ αυτό καλούμε όλους και όλες να επισκεφτούμε τις γειτονιές που πριν μερικές μέρες  καταστράφηκαν από τη φωτιά. Η δύναμη που μπορούμε να προσφέρουμε σφίγγοντας το χέρι των συνανθρώπων μας είναι εξίσου σημαντική με τα είδη που συγκεντρώσαμε.
Aναχωρούμε αύριο ΣΑΒΒΑΤΟ στις 14:00 από την Λέσχη (Κύπρου 172, Αργυρούπολη) Προκειμένου να είναι καλύτερα οργανωμένη η επίσκεψη όποιος/α επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτή την κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ας επικοινωνήσει με το 6937150530.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ/Η
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου